Szaknévsor regisztráció

A már megszerzett fókuszolás-orientált végzettséged lehetővé teszi, hogy regisztráld magad a honlapon. Az eddigi szaknévsor helyett csak az újonnan regisztrált szakemberek lesznek láthatóak. Adatvédelmi szempontból is fontos, hogy a láthatóságodat magad állíthatod be.

A honlapon történő regisztrációval saját felhasználói fiókot hozhatsz létre, melyben megadhatod a fókuszos végzettségeket, elérhetőségedet, valamint beállíthatod, hogy elérhetőségeidből mi legyen publikus. Ha a későbbiekben újabb fókuszos végzettséget szerzel, vagy bármely adatod változik, a felhasználói fiókodban módosítani tudod majd.

A regisztrációt a honlapon itt találod:

https://fokuszolas.hu/regisztracio/

A regisztráció során több adatot kérünk, de a honlapon megjelenő szaknévsorban  csak neved és elérhetőséged (e-mail cím, telefonszám) lesz látható. Ezek láthatóságát te tudod magadnak beállítani. A fókuszos végzettségek igazolásához szükséges a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület által adott tanúsítvány dátuma és száma. Ezt a kapott tanúsítványon találod.

Ha nincs meg a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület által kiállított tanúsítványod, azt a Szomato Egyesülettől tudod elkérni.

A 2017 előtti csoportoknak nincs regisztrációs száma (Fókusztréner tanúsítvány száma). Ha 2017 előtt végeztél, a képzőhelyed rövid nevét, és a végzés évét írd a tanúsítvány számához:

Tranzit F&S/végzés éve

Szomato/végzés éve

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy milyen fókuszolás-orientált végzettséged van, a képzési rendet itt találod:  https://fokuszolas.hu/kepzesi-rend/

Ha valamilyen végzettséged nincsen, pl. Humán szakirányú továbbképzés(ek) vagy Egyéb humán segítő végzettség(ek), akkor írd oda azt, hogy nincs.

Miután regisztráltál, és adataidat felvitted, a honlapon való megjelenéshez központi jóváhagyásra van szükség, melyet a képzőid által szolgáltatott adatok alapján fogunk megtenni. Ez úton is kérünk minden képzőt, hogy ha még nem adta le a nála végzett tréner csoportokról korábban bekért adatokat, akkor tegye meg.

Amíg a központi jóváhagyás nem történt meg, a fiókod nincs aktiválva, nem tudsz újra belépni az adatok módosításához. Ha a honlapon megjelentél a Szaknévsorban a Fókusztrénerek között, ez jelzi, hogy aktiválva van a fiókod. Ez után tudsz belépni a felhasználói fiókodba, módosíthatod az adataidat.

A rendszer esetleges működési problémáit kérjük, jelezd a hiffop.intezet@gmail.com központi címen Schwarcz Ágnes intézeti titkárnak.