Végzett Fókusztrénerként jogosult vagy

  • legfeljebb 60 órás fókuszolás-orientált önismereti csoport tartására.

A csoportot hirdetheted a Magyarországi Fókuszolók Közössége illetve a HIFFOP Intézet facebook oldalán. Ehhez kapcsolatba kell lépned az Intézet titkárával és elküldened az esemény linkjét a hiffop.intezet@gmail.com címre. A facebook felületeket itt találod:

https://www.facebook.com/FokuszolasOrientaltIntezet

https://www.facebook.com/fokuszolas.hu

A honlapon regisztrált fókusztrénerek rövid és hosszú csoportjai felkerülhetnek az Intézet weboldalán az Események oldalra. Ehhez a hiffop.intezet@gmail.com címre a következő adatokat kell elküldened:

A csoport neve

Kezdés dátuma:

Befejezés dátuma:

Időtartam: (mettől meddig tart)

Helyszín: (pld: Belbuda, stb.)

Részletek (csoport leírása, elérhetőségek, stb.)

Kép (ha van)

Link

Végzett Fókusztrénerként jogosult vagy

  • 90 vagy 150 órás fókuszolás-orientált önismereti csoportban asszisztálni az önismereti csoportvezető fókusztréner vagy kiképző fókusztréner mellett.
  • Szoros szupervízió (a teljes csoportfolyamat felépítése és kísérése szupervízió mellett történik – min. 15 óra szupervízió/150 órás csoport) mellett egy 90 vagy 150 órás fókuszolás-orientált önismereti csoportot a szupervizorral, vagy egy másik kiképző fókusztrénerrel a képzést vezető koordinátor szupervíziója mellett önállóan vinni.

A csoport indításához szükséges az SzPTE és HIFFOP Intézetek felé történő bejelentés, regisztráció és a vonatkozó díjak befizetése. Ezeket a hiffop.intezet@gmail.com címen az Intézet titkáránál tudod kezdeményezni.