Hogyan válhat a tested benső iránytűddé – Fókuszolás-orientált önismereti műhely

Dátum: 2024. november 16.
Egész napos esemény
Cím: Budapest, Integrál Központ, Lövőház utca

2024.11.16. 10.00-17.00.

Budapest, Integrál Központ, Lövőház utca (Mammut mögött)

A téli időszakban, amikor a külvilág lelassul, és kevesebb külső inger ér minket, a befelé figyelés még nagyobb jelentőséget kap. A testünk ilyenkor lassításra, pihenésre és az elmúlt egy év tapasztalatainak feldolgozására hívhat. Ha élünk a lehetőséggel, a Gendlin-féle Fókuszolás módszere segíthet megérezni és megérteni, mit üzen a tested bölcsessége. A belső rendszerünk sejtszinten emlékszik, és őrzi minden olyan folyamatunkat, amik gyakran tudattalanul irányíthatják az életünket.
Szeretettel hívunk egynapos műhelyünkre, ahol egy olyan testorientált önismereti módszerrel ismerkedhetsz meg, amely segíthet:
– megtapasztalni, hogyan válhatnak a tested jelzései megbízható kapaszkodókká az életedben,
– felfedezni azokat az olykor szavakkal nehezen kifejezhető érzéseket és emlékeket, melyek az itt és mostban a figyelmedet kérik,
– nagyobb figyelmet fordítani belső megéléseidre és megérzéseidre,
– biztonsággal és elfogadással kapcsolódni a testedhez,
– jobban ráhangolódni saját igényeidre és szükségleteidre.
Ha figyelünk ezekre a belső jelzésekre, könnyebben navigálunk a mindennapokban, és megértjük, mikor van szükségünk regenerálódásra, vagy éppen mikor kell nemet mondanunk a külvilág elvárásaira. A belső világunk középpontjában való lehorgonyzás ilyenkor különösen fontos, hogy a hideg hónapok ne fárasszanak le, hanem támogassák a feltöltődést. A műhely során alkalmazott eszközök ebben a folyamatban jelentős segítséget nyújthatnak, erősítve a kapcsolatot a belső iránytűnkkel.
VEZETŐK: Rajnoha Szilvia – testorientált mentálhigiénés szakember, fókusztréner, képződő fókuszolás-orientált terapeuta, pszichodinamikus mozgás – és táncterapeuta és Ötvös Veronika – pszichológus, ICD testorientált terápiás szakember, fókusztréner, képződő fókuszolás-orientált terapeuta.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 19.000,- (early bird, október 20-ig) – 24.000,- (október 21-től)

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: veronika.otvos@gmail.com
Facebook-esemény: https://fb.me/e/7cfz2xysg