Csoportok

Itt tájékozódhatsz aktuális csoportjainkról, illetve azokról a csoportlehetőségekről, amiket a felmerülő igények alapján tudunk elindítani.

~~~

Csoport indul fogamzási problémákkal küzdő nők számára

A fókusz módszer a test és a lélek közötti kommunikációt segíti elő, így olyan nők jelentkezését várom, akiknél a gyermekáldás több mint egy éve várat magára, és szeretnének foglalkozni az ezzel kapcsolatos érzéseikkel, rálátni saját belső folyamataikra. A foglalkozás egy egyéni beszélgetéssel indul, majd öt csoportos alkalom követi.

Csoportvezető: Higi Vera

____________________________________________________________________________

Fókuszkísérői + tréneri képzés pszichológushallgatók számára

Fókusz 1 sajátélmény csoportot indítunk hallgatók részére, akik szívesen tanulnák a gendlini fókuszolást. A jelentkezők a 20 órás csoportfoglalkozások alkalmával betekintést nyerhetnek a fókuszolás alapjaiba, és kipróbálhatják magukat mind fókuszolói, mind kísérői minőségükben. Az elméleti és gyakorlati ismeretanyag átadásán túl szeretnénk, ha a résztvevők magukévá tennék a szemlélet alapját, amelyet egyaránt hasznosíthatnak tanulmányaik, munkájuk és mindennapjaik során.

A csoportot a felmerülő igények alapján indítjuk. Minimum létszám 6 fő. Jelenleg nincs szerveződő csoport, ezért akkor jelentkezzetek, ha többen vagytok.

Csoportvezető: Harkai Viktória, Higi Vera, Stoll Dániel

____________________________________________________________________________

Élményalapú pihentető napok a Balatonon

A program kitűnő lehetőséget ad a pihentető szellemi kikapcsolódásra. Ugyanakkor a testet sem szorítjuk a háttérbe. A Hullám Villa mindazt biztosítja, ami a kikapcsolódáshoz szükséges. A napi stresszoldó jóga segít a test ellazításában, a fókusszal megteremtjük a pihenéshez szükséges lelki teret. A saját élményű programok mellett minden vendégnek marad ideje sportolni, szaunázni vagy akár egy kellemes masszázsra.

Csoportvezetők: Haraszti Tamás, Seszták Ágota, Stoll Dániel

Share